Παραδοτέα - KP Photography Cinematography

Παραδοτέα

Επιλέγοντας από τα πολλά παραδοτέα που προσφέρουμε, μπορείτε να δημιουργήσετε το πακέτο των ονείρων σας και να το προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Δείτε μερικά από τα παραδοτέα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να χτίσετε μόνοι σας το δικό σας πακέτο γάμου.

-

     -

-

-

           -

     -

-

Με την φωτογράφηση παίρνετε 50 εκτυπωμένες φωτογραφίες 13x18cm και μπορείτε στο τέλος να κατεβάσετε από το site μας όσες και όποιες φωτογραφίες θέλετε σε υψηλή ανάλυση.

Άλμπουμ μεγάλο 30x30cm (ή και 30x40cm) με 20, 25, 30, 35, 40 σαλόνια.

Άλμπουμ μικρό, αντίγραφο του μεγάλου 20x20cm (ή και 20x27cm).

Με την βιντεοσκόπηση παίρνετε 2 κασετίνες με το βίντεο σε DVD (16:9 format), επεξεργασμένο και χωρισμένο σε ενότητες (προετοιμασία, γαμπρού, νύφης, μυστήριο κτλ). Επίσης, περιλαμβάνεται και ένα βίντεο κλιπ με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της ημέρας. Επιπλέον, εάν έχετε επιλέξει άλμπουμ, τότε κάθε άλμπουμ συνοδεύεται και από μία (1) κασετίνα με DVD του βίντεο.

Πέραν από τις 50 εκτυπωμένες φωτογραφίες που δίδονται με την φωτογράφηση, μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση επιπλέον φωτογραφιών σε μεγέθη από 13x18cm μέχρι και 60x90cm.

USB stick με το βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1920x1080p (full HD Video).

Εκτύπωση φωτογραφιών σε καμβά και σε άλλα υλικά και σε διάφορα μεγέθη.

Φυσικά, όπως και στις υπηρεσίες, τίποτα δεν είναι δεσμευτικό. Εσείς επιλέγετε τα παραδοτέα που θέλετε και καθορίζετε το τελικό κόστος του πακέτου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες που χρειάζεστε για την μοναδική καταγραφή της ημέρας του γάμου σας.

Powered by SmugMug Log In